Foto: Shutterstock
Gardi virtuļi ar sulīgu ievārījuma pildījumu.
100Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
400 gmilti30 graugs2 gab.olu dzeltenumi0.66 glāzespiens vai ūdens50 gcukurs70 gsviests0.5 TKdegvīns ievārījums vai džems eļļa

Sagatavošana

1

Sajauc raugu ar cukuru un iemaisa 38 C siltā pienā.

2

Rauga iejavā pievieno miltus, olas, degvīnu, izkausētu sviestu un iejauc mīklu.

3

Gatavo mīklu liek siltā vietā, lai uzrūgst.

4

Gatavo virtuļus, pildot ar ievārījumu vai džemu. Virtuļus liek vēlreiz uzrūgt.

5

Virtuļus cep eļļā un gataviem nedaudz ļauj atdzist, tad pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Anda

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!