Foto: Shutterstock
Vista ar šampinjoniem gardā šķiņķa-karija mērcē. Recepte, kas noskatīta kādā vecā vācu žurnālā, bet izturējusi laika pārbaudi.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gvistas fileja500 gšampinjoni3 šķēlesvārīts šķiņķis300 gmajonēze250 gsaldais krējums sāls pipari karijs zaļumi

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež nelielos kumosiņos, apsāla, sapiparo un "sakarijo". Apcep pannā.

2

Šampinjonus notīra (ja nepieciešams, arī noskalo), sagriež plānās šķēlītēs. Šķiņķi - kubiņos. Abus pievieno gaļai, drusku pacepina un tad visu liek cepeštraukā.

3

Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem.

4

SAPUTOTU saldo krējumu iecilā majonēzē, pievieno sāli, piparus un labi daudz karija, lej virsū gaļai - sēnēm, cep karstā cepeškrāsnī ~ 1/2 stundu.

Piezīmes: Nejautājiet man, no kurienes ēdienam tāds nosaukums... Recepte ņemta no viena veca vācu žurnāla un ir visnotaļ lieliska.

Ja gribas, klāt var ēst rīsus vai makaronus, bet tikpat labi - svaigu franču maizi vai,piemēram, itāļu Ciabatta, bet pavisam noteikti - kādus svaigos salātu.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!