15Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.Ķīnas kāposts0.5 gab.žāvēta vai kūpināta vista1 gab.konservēti ananasi (bundža)1 gab.paciņa vieglās majonēzes1 gab.gurķis3 gab.tomāti250 mlskābs krējums sāls sinepes malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Kāpostu sagriež ripiņās. ne pārāk biezās, ne pārāk plānas (nesašķērēt).Ķīnas kāpostu var aizstāt ar rukolu vai kādiem citiem zaļajiem salātiem.
2
Gurķi nomizo un sagriež salmiņos. Tomātus sagriež gabaliņos vai daiviņās. Ananasu bundžu atver, nolej sulu, salātiem pievieno ananasu gabaliņus.
3
Vistu atkaulo un sagriež gabaliņos. Labāk gaļai ādu noņemt, bet ja nav pretenziju, var ar visu ādu.
4
Atsevišķā traukā iejauc salātiem mērci: skābo krējumu, majonēzi, nedaudz ananasu sulu, piparus, sāli, sinepes un sajauc. Mērci pievieno salātiem un sajauc.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit