Foto: Shutterstock
Vistas fileja ar ananasiem, papriku un savvaļas un brūno rīsu piedevu.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja ķiploki šampinjoni bundža konservēti ananāsi vieglā sojas mērce savvaļas rīsi parastie vai brūnie rīsi

Sagatavošana

1

Vistas fileju sagriež kubiciņos, saspiež klāt ķiplociņu un apcep uz pannas, pievieno papriku un cep vēl 2-3 minūtes.

2

Tad liek klāt ananasu gabaliņus ar suliņu un vieglo sojas mērci, pēc garšas. To visu kādu laiku pasautē. Ja grib biezāku, mazliet piejauc kartupeļu cieti.

3

Pasniedz ar rīsiem - savvaļas rīsus samiksē kopā ar parastajiem vai brūnajiem. Viņiem ir tāda feina riekstu garša.

Iesūtīja: Kamēlija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!