25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistas fileja ķiploki šampinjoni bundža konservēti ananāsi vieglā sojas mērce savvaļas rīsi parastie vai brūnie rīsi
Sagatavošana
1
Vistas fileju sagriež kubiciņos, saspiež klāt ķiplociņu un apcep uz pannas, pievieno papriku un cep vēl 2-3 minūtes.
2
Tad liek klāt ananasu gabaliņus ar suliņu un vieglo sojas mērci, pēc garšas. To visu kādu laiku pasautē. Ja grib biezāku, mazliet piejauc kartupeļu cieti.
3
Pasniedz ar rīsiem - savvaļas rīsus samiksē kopā ar parastajiem vai brūnajiem. Viņiem ir tāda feina riekstu garša.
Iesūtīja: Kamēlija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit