Vistas okroška

Vistas okroška
Foto: Shutterstock
3.6667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vistas okroška - ieteicama vasarā, līdzīga kā aukstā zupa, taču garšo savādāk.

Gaļu novāra un sagriež kubiņos.

Vārītai olai atdala dzeltenumu no baltuma. Dzeltenumu izlaiž caur sietu un baltumu sakapā.

Svaigus gurķus sagriež kubiņos.

Lociņus un pusi no dillēm saberž ar sāli.

Olas dzeltenumam pievieno sāli, sinepes un cukuru. Pievieno olas baltumu, gurķus, ar sāli saberztos lokus un dilles, daļu krējuma un pakāpeniski iemaisa kefīru. Pieliek vistas kubiņus.

Samaisa un pasniedz ar krējumu. Pārkaisa ar dillēm.

Iesūtīja: EvuCiitC

Source info



Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Komentāri
Komentēšana atļauta tikai reģistrētiem lietotājiem!
Komentējot Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem
Lasīt komentārus Lasīt komentārus
Dienas recepte
Tasty iesaka