45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
700 gcāļa stilbiņi2 ĒKeļļa1 gab.sīpols150 gbaltvīns400 gveseli konservēti tomāti200 gšampinjoni1 TKsāls1 TKtimiāns0.25 TKmelnie pipari1 ĒKmilti pētersīļi3 gab.ķiploku daiviņas
Sagatavošana
1
Vistas stilbiņus apcep pannā sakarsētā eļļā un liek katlā.
2
Sīpolus nomizo, sasmalcina un apcep tajā pašā pannā.
3
Sīpoliem pielej vīnu, dažas minūtes vāra.
4
Maisījumu lej katlā.
5
Pievieno tomātus, izspiestus ķiplokus, noskalotus un notīrītus šampinjonus, sāli, timiānu un melnos piparus.
6
Uzliek vāku un vāra apmēram 30 minūtes.
7
Iebiezina ar nelielā ūdens daudzumā izšķīdinātiem miltiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit