Foto: Shutterstock
Vīnā un konservētos tomātos sautēta vista garantē neierastu un lielisku garšu.
45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
700 gcāļa stilbiņi2 ĒKeļļa1 gab.sīpols150 gbaltvīns400 gveseli konservēti tomāti200 gšampinjoni1 TKsāls1 TKtimiāns0.25 TKmelnie pipari1 ĒKmilti pētersīļi3 gab.ķiploku daiviņas

Sagatavošana

1

Vistas stilbiņus apcep pannā sakarsētā eļļā un liek katlā.

2

Sīpolus nomizo, sasmalcina un apcep tajā pašā pannā.

3

Sīpoliem pielej vīnu, dažas minūtes vāra.

4

Maisījumu lej katlā.

5

Pievieno tomātus, izspiestus ķiplokus, noskalotus un notīrītus šampinjonus, sāli, timiānu un melnos piparus.

6

Uzliek vāku un vāra apmēram 30 minūtes.

7

Iebiezina ar nelielā ūdens daudzumā izšķīdinātiem miltiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!