Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī gatavoti elegantie vistas šķiņķīši ar tomātiem būs sulīga un vasarai pieskaņota maltīte.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
5 gab.vistas šķiņķīši vistas gaļas garšviela pēc garšassāls400 gķirštomāti1 gab.sīpols eļļa pēc garšasrozmarīns

Sagatavošana

1

Viegli izdauza vistas šķiņķīšus, pārkaisa ar garšvielām, sāli un liec iepriekš ietaukotā cepamajā traukā. Līdzās gaļai izkārto tomātus un sagrieztus sīpolus. Starp šķiņķīšiem liec rozmarīna zariņus.

2

Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 30-40 minūtes, līdz vistas šķiņķīši apbrūnējuši.

Pasniedz ar svaigiem salātiem un apceptiem kartupeļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!