Foto: Shutterstock
Vistas žuljēns ar saldo krējumu un šampinjoniem – garda un sātīga karstā uzkoda vai pusdienu maltīte.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja sīpols šampinjoni olīveļļa saldais krējums ola siers grauzdiņi

Sagatavošana

1

Svaigu vistas fileju, sīpolus un šampinjonus sīki sagriež un apcep uz pannas olīveļļā. Nedaudz pievieno saldo krējumu.

2

Visu liek žuljēna trauciņā, cepeškrāsnī 180°C nedaudz pasautē.

3

Uzsit virsū svaigu olu, pārkaisa rīvētu sieru tā, lai kūstot iet mazliet pāri malām, un ieliek vēl uz brīdi cepeškrāsnī.

4

Pasniedz ar grauzdiņiem.

Iesūtīja: Danito

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!