Foto: Shutterstock
Visiecienītākais veids, kā ēst šo žuljēnu mūsmājās, ir ar ar nūdeļu makaroniem. Bet vēl arī var taisīt šķidrāku un ēst kopā ar kviešu maizīti, stāsta receptes autore Mārīte. Lai gan nosaukums žuljēns šķiet kaut kas smalks, patiesībā tas ir vienkāršs ēdiens, kura noslēpums saistīts ar to, kā produkti ir sagriezti.
35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.vistas fileja sviests garšvielas1 gab.sīpols200 gsaldais krējums1 gab.ola50 gsiers (kūstošs)

Sagatavošana

1

Vistas fileju smalki sagriež, apcep sviestā. Pievieno kādu universālo garšvielu. Tad pievieno sagrieztu sīpolu.

2

Cep, kamēr sīpoli ir pamīksti, tad pievieno saldo krējumu un visu pasautē.

3

Sarīvē sieru un sakuļ olu. Fileju pārliek citā traukā, kurš piemērots cepeškrāsnij. Pārlej sakultu olu, tad pārkaisa ar sieru. Liek cepties.

4

Minūtes 7-10 un gatavs ir tad, kad augšpusē siers kļūst brūngans!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!