Foto: Privātais arhīvs

Gardas un ātri pagatavojamas vistas zupas recepti "Tasty" izsludinātajam konkursam, kura galvenā balva ir virtuves piederumu komplekts konservēšanai, piesaka Kristīne.

30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gvistas gaļa eļļa cepšanai1 burkāns1 sīpols1 paprika100 gnomērcēti šķeltie zirņi vai mung pupiņas1 paciņa dzeltenā karija (piedeva vistas gaļai) saujasīpolloki citronu sula500 mlvistas buljons1 TKčili pārslas200 mlkokosriekstu piens, krēms vai saldais krējums

Sagatavošana

1

Katlā uzkarsētā eļļā apcep samalcinātus sīpolus, burkānus un vistas gaļu. Beigās pievieno sasmalcinātu papriku, čili pārslas un garšvielas.

2

Visu pārlej ar karstu buljonu un pāris minūtes pavāra.

3

Pievieno kokosriekstu pienu, uzbriedinātus šķeltos zirņus vai mung pupiņas (ātrākam rezultātam var pievienot konservētas lēcas vai turku zirņus) un īsu brīdi pavāra. Pievieno citrona sulu un nogiež liesmu.

Lai labi garšo!

Ja arī tev padomā ir kāda pārbaudīta recepte, neturi sveci zem pūra – padalies ar recepti komentāros, raksti mums: receptes@delfi.lv vai atsūti recepti, izmantojot "Tasty" recepšu pievienošanas formu (un, iespējams, tieši tu laimēsi vērtīgu balvu – "Tescoma" virtuves piederumu komplektu konservēšanai!).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!