Foto: Publicitātes foto
Sildoša vistas zupa ar austrumnieku motīviem. Pagatavo drēgnākā vakarā un izbaudi!
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gvistas stilbiņi1 burkāns1 sīpols1 paprika100 mlmung pupiņas1 paciņa Santa Maria piedevas vistas gaļai - dzeltenais karijs2 lociņi1 citrona sula200 mlSanta Maria krēmveida kokosriekstu piens vai saldais krējums500 mlvistas buljons Santa Maria aso sarkano čili piparu pārslas eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Katlā ar eļļu un piedevām apcep sīpolus, burkānus, vistas gaļu un beigās pievieno papriku.

2

Pielej karstu buljonu un pāris minūtes pavāra.

3

Pievieno kokosriekstu pienu un pupiņas un īsu brīdi pavāra.
Pievieno citrona sulu.

4

Pasniedzot rotā ar lokiem un čili piparu pārslām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!