Foto: Shutterstock
Mīkstas un īpaši sulīgas vistas–cūkas kotletes ar kausētā siera pildījumu.
50Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.vistas krūtiņa250 gcūkgaļa1 gab.ola saldais krējums baltmaize1 gab.sīpols sāls melnie pipari1 TKkartupeļu milti kausētais siers

Sagatavošana

1

Vistas gaļu un cūkgaļu samaļ gaļas mašīnā.

2

Maltai gaļai pievieno olu, nedaudz saldu krējumu, nedaudz pienā izmērcētu un samaltu baltmaizi, samaltu sīpolu, sāli, maltus melnos piparus un kartupeļu cieti.

3

Masu samīca, līdz tā kļūst viendabīga. No masas veido plakanu plācenīti, viducī ieliek kausēta siera (to, kas pārdodas tādos mazos spīdīgos papīriņos) gabaliņu un veido kotleti.

4

Cep no abām pusēm uz pannas, līdz gatavas.

Iesūtīja: Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!