50Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.vistas krūtiņa250 gcūkgaļa1 gab.ola saldais krējums baltmaize1 gab.sīpols sāls melnie pipari1 TKkartupeļu milti kausētais siers
Sagatavošana
1
Vistas gaļu un cūkgaļu samaļ gaļas mašīnā.
2
Maltai gaļai pievieno olu, nedaudz saldu krējumu, nedaudz pienā izmērcētu un samaltu baltmaizi, samaltu sīpolu, sāli, maltus melnos piparus un kartupeļu cieti.
3
Masu samīca, līdz tā kļūst viendabīga. No masas veido plakanu plācenīti, viducī ieliek kausēta siera (to, kas pārdodas tādos mazos spīdīgos papīriņos) gabaliņu un veido kotleti.
4
Cep no abām pusēm uz pannas, līdz gatavas.
Iesūtīja: Lidija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit