Foto: Shutterstock
Diētiska dārzeņu un cāļa akniņu pastēte bez taukvielām, kurai maigumu piešķir sablendētie dārzeņi.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gvistas aknas1 kartupelis (mazs)10 gbrokoļi20 gkāļi1 ābols (mazs)75 gūdens pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Kartupeli un ābolu nomizo. Kartupeli, brokoli, kāli un ābolu bez serdes sagriež gabaliņos un vāra 5 - 8 minūtes.

2

Aknas ieteicams pārgriezt uz pusēm, tad liek klāt pie dārzeņiem. Turpina vārīt 5 minūtes.

3

Visu sablendē, pievieno pēc garšas sāli.

Iesūtīja: inesec

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!