Foto: Shutterstock
Garšīgām maizītēm vistu aknu pastēte ar burkāniem.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgvistas aknas2 gab.burkāni1 gab.sīpols200 gsviests sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Sīpolus smalki sagriež un apcep uz pannas zeltainus. Apceptus liek bļodiņā.Burkānus nomizo un sarīvē uz rupjās sakņu rīves. Apcep uz pannas. Apceptus liek bļodiņā.

2

Aknas sagriež gabaliņos. Uz pannas uzlej eļļu un uzkarsē. Uzkarsētā eļļā liek aknas.

3

Aknas apcep uz lielas uguns. Gatavību pārbauda, pārknieboj aknas uz pusēm – ja vidus nav sarkans, tad ir gatavas. Tikai nevajag pārcept, tad aknas kļūs cietas.

4

Aknas liek bļodiņā pie apceptajiem burkāniem un sīpoliem.

5

Visu sablendē vai izmaļ gaļas mašīnā.

6

Pievieno sviestu, sāli un maltus melnos piparus un labi samaisa.

7

Pilda bļodiņā, burkā vai kādā citā aizvākojamā traukā un uzglabā ledusskapī.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!