50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gvistas aknas1 gab.sīpoli1 gab.puravs1 gab.burkāni ūdens
Sagatavošana
1
Ņem apmēram 300 g vistu aknas, nomazgā, pievieno vidēja izmēra sīpolu, kādu purava kātu (ja garšo, ja ne – var iztikt bez), rīvētu burkānu (bet tas ar ir gaumes jautājums), mazliet ūdens (tik tā, lai nosedz visu).
2
Visu liek vārīties.
3
Kad aknas mīkstas, visu samaļ gaļas mašīnā vai sablendē un atjauc ar iegūto šķidrumu (parasti var likt visu, kas katliņā).
Iesūtīja: Dana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit