Foto: Shutterstock
Vistu spārniņi ar medus,ingvera un sojas mērci.
180Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
22 gab.vistas spārniņi4 gab.ķiploka daiviņas4 ĒKmedus0.5 glāzegaišā sojas mērce1.5 ĒKsvaigi rīvēts ingvers1 ĒKcitronu sula sezama sēkliņas

Sagatavošana

1

Ķiplokus izspiež, sajauc ar medu, ingveru, citrona sulu un sojas mērci. Pārlej vistu spārniņus un marinē 2 stundas.

2

Spārniņus liek uz cepamās pannas un cep cepeškrāsnī 45 minūtes vai mazliet vairāk 160*C. Tauki nesprakšķ uz sienām, nav jāstāv klāt, zemā temperatūrā spārniņi nesadeg un uz pašām beigām ir ļoti smuki brūni.

3

Divas reizes cepšanas laikā aplaista ar marinādi, lai medus izveido tos spārniņus smukus spīdīgus.

4

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sezama sēkliņām.

Tikai cepešpannu izklāj ar divām kārtām folijas, citādi medus masa ir ar vārīšanu jāvāra nost.

Iesūtīja: Leitase

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!