Foto: Shutterstock
Brangie zaļu tomātu - pupiņu salāti burkās.
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 kgzaļi tomāti1 kgburkāni1 kgsīpoli1 kgpaprika0.5 kgvārītas pupiņas700 mlasā tomātu mērce300 mleļļa ĒKsāls1 ĒKesence pēc garšascukurs

Sagatavošana

1

Katlā lej eļļu, liek rīvētus burkānus, apcep, klāt sīpolus, apcep un pēc kārtas pieliek un apcep sagrieztus zaļos tomātus, sagrieztu papriku. Visu sautē.

2

Pēc minūtēm 20-30 pieliek tomātu mērci, sāli, cukuru un esenci. Vēl pavāra, pieliek vārītās pupiņas un pasautē ~15 minūtes, lej karstu burkās.

Iesūtīja: Rairita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!