Foto: DELFI
Vienkārši pagatavojams, vasarīgs un izcili garšīgs - vai vajag vēl kādu iemeslu, lai pagatavotu šo kārumu?
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
0.5 lsaldais krējums3.5 ĒKcukurs naža galsvaniļas cukurs400 gvaniļas zefīri500 gzemenes

Sagatavošana

1

Lielā bļodā lej saldo krējumu, pievieno cukuru un vaniļas cukuru, un ar mikseri puto, līdz iegūts gaisīgs putukrējums. Putukrējumam vajadzētu būt vidēji stingram, lai tas padodas smērēšanai kārtu kārtām.

2

Zefīrus sagriež mazākos gabalos. Zemenēm nogriež kātiņus un ogas sagriež mazākos gabalos.

3

Lielā bļodā vai lēzenā traukā, kurā pasniegs desertu, vispirms izkārto zefīrus, virsū zemenes un tad izsmērē putukrējumu. Tad atkal liek zefīrus, zemenes un putukrējumu. Virsējo kārtu atstāj ar putukrējumu, izdekorē ar zemenēm, piparmētru lapiņām, kumelīšu ziediem.

4

Liek ledusskapī uz 20-30 minūtēm ievilkties.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!