Foto: Shutterstock
Lielu ciemiņu pulku gaidot, jācep biezpiena vafeles!
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 25
250 gsviests100 gcukurs1 gab.paciņa vaniļas cukura6 gab.olas200 gvājpiena biezpiens500 gmilti2 TKcepamais pulveris125 mlpiens kanēļa pūdercukurs

Sagatavošana

1

Mīkstu sviestu, cukuru, vaniļas cukuru liek bļodā un saputo. Masai pievieno olas, biezpienu un saputo.

2

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, izsijā, ar pienu pievieno masai. Visu rūpīgi samaisa.

3

Vafeļu pannu uzkarsē un pārziež ar sviestu. Uz sakarsētās virsmas ar karoti lej mīklu. Vafeļu cepamo pannu aizver, nedaudz saspiež. Cep 3 - 5 minūtes, līdz vafeles kļūst zeltainas.

4

Gatavās vafeles vēl karstas sarullē, liek sasildītā bļodā un pārsedz. Pirms pasniegšanas vafeles pārkaisa ar parasto vai kanēļa pūdercukuru.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!