Foto: Shutterstock
Ķirbju–rauga pankūkas – izmēģini un pārsteidz mājiniekus!
50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
250 gmilti100 gcukurs0.5 kgķirbji200 mlpiens200 mlskābs krējums10 graugs2 gab.olas naža galssāls

Sagatavošana

1

Raugu atšķaida remdenā pienā. Miltus iesijā bļodā, pievieno pienu ar raugu , olas, sāli, cukuru un krējumu.

2

Ķirbjus sagriež un sautē mīkstus, tad atdzesē, sablendē un , pievieno mīklai, izmaisa un siltumā raudzē 30 minūtes.

3

Cep sakarsētā sviestā nelielas pankūciņas. Pasniedz ar krējumu.

Iesūtīja: Bitīt matos

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!