30Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
400 gzemeņu ievārījums2 olu baltumi
Sagatavošana
1
Bļodā liek ievārījumu, olu baltumus un ar mikseri puto tik ilgi, līdz iegūta gaisīga, gaiša masa. Ja ievārījums ir skābāks, var pievienot arī cukuru.
2
Pasniedz deserta trauciņos ar pienu vai tāpat. Dekorē ar piparmētru lapiņām vai svaigām ogām.
Labāk sambuks garšos, ja pēc putošanas paturēsi to ledusskapī kādu laiku un tad pasniegsi.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit