80Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 glāzeszirņi1 gab.liels sīpols1 gab.burkāns5 gab.kartupeļi5 gab.lauru lapas0.5 gab.ķiploks5 lūdens
Sagatavošana
1
Lai izvārītu zirņus bez ilgstošas mērcēšanas, ber šķeltos zirņus aukstā ūdenī, uzvāra, nokāš un vēlreiz aplej ar aukstu ūdeni. Liek vārīties.
2
Kad uzvārās, pievieno sagrieztu sīpolu un vāra līdz gatavs.
3
Pievieno salmiņos sagrieztus kartupeļus, sarīvētus burkānus, sāli.
4
Kad kartupeļi gatavi, pievieno nedaudz eļļas, lauru lapas un ķiplokus, kas pirms tam saspiesti ar nelielu sāls daudzumu.
5
Pavāra vēl pusminūti un noņem no plīts.
Iesūtīja: Elitiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit