Foto: Shutterstock
Īpaši izsmalcinātas pildītas zivju kotletes ar gardu sēņu–siera pildījumu.
60Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
400 gzivs fileja (līdaka, zandarts, menca vai sudrabotais heks)2 šķēlesbaltmaize2 ĒKsaldais krējums pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari eļļa rīvmaize PILDĪJUMAM:100 gsēnes100 siers1 sīpols1 TKsviests pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Zivju fileju samaļ, pēc tam samaļ krējumā izmērcētu baltmaizi.

2

Zivju masai pievieno sāli, piparus, atlikušo krējumu, labi samīca, izveido 1 cm biezus plācenīšus, vidū liek sēņu pildījumu, malas saspiež, apviļā rīvmaizē, izveido kotletes un cep sākumā eļļā uz pannas, vēlāk cepeškrāsnī neilgu brīdi, lai tās būtu sulīgākas.

3

Pildījums: sasmalcinātus sīpolus un sēnes apcep sviestā, pieliek sāli, piparus, rīvētu sieru un samaisa.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!