35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gzivs fileja1 šķēlesakaltusi baltmaize4 ĒKpiens2 gab.olas2 ĒKrīvēts siers2 ĒKrīvmaize malti melnie pipari sāls
Sagatavošana
1
Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Baltumus sakuļ stingrās putās.
2
Maizi iemērc pienā.
3
Ja zivs filejai ir tumša, bieza āda, tad to noņem.
4
Maizei nospiež lieko pienu un kopā ar fileju izmaļ gaļas mašīnā.
5
Samaltajai masai pievieno olu dzeltenumus, rīvētu sieru, piparus un sāli. Masu samīca un veido nelielas bumbiņas - kroketes.
6
Kroketes apviļā sakultā baltumā, tad rīvmaizē un cep 5 - 7 minūtes 190*C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit