Foto: Santa Maria
Gatavo ar Santa Marija produktiem!

Kokosriekstu piens tiek ražots no baltā kokosriekstu mīkstuma. Pēc plānās, brūnās miziņas noņemšanas, kokosriekstu mīkstums tiek rīvēts, sajaukts ar karstu ūdeni un berzts caur marli, iegūstot sev raksturīgo garšu un uzturvielas. No izmantotā ūdens daudzuma atkarīga kokosriekstu piena garša un treknums. Tad kokosriekstu piens tiek pasterizēts un iepakots.

Mēs izmantojam kokosriekstus, kas iegūti rūpīgi izvēlētās plantācijās Taizemē, Malaizijā un Indonēzijā. Tos nogādā mūsu reģionālajās ražotnēs, un, kad kokosriekstu piens ir pagatavots, tas tiek nosūtīts uz Gēteborgas ostu.

Kokosriekstu piens jāuzglabā istabas temperatūrā. Zemākā temperatūrā kokosriekstu tauki sabiezē un var uzpeldēt augšpusē. Uzsildot tauki atkal izkūst.

Trīs dažādi kokosriekstu piena veidi. Neviens no tiem nesatur pārtikas piedevas, to tekstūra ir krēmīga, kas ļauj tos vieglāk izliet no iepakojuma:


MINI IEPAKOJUMU KONCEPCIJA
Santa Maria Āzijas mini koncepcija ir radīta, lai jūs varētu izmēģināt jaunas garšas, nepērkot lielus iepakojumus, kuri paliks neizlietoti. Tas nāks par labu gan jūsu maciņam, gan videi! Nesatur pārtikas piedevas.
Maigs baltais rīsu etiķis no raudzētiem jasmīna rīsiem. Tam ir sakē – rīsu vīnam – līdzīgs aromāts, un tas nav tik skābs kā parastais etiķis. Piemērots mērču gatavošanai, kā arī gaļas un dārzeņu marinēšanai. To var izmantot arī skābas garšas izcelšanai ramen zupās un vok ēdienos.

Tumšā sojas mērce Tamari ir ar piesātinātu garšu. Tā ir diezgan šķidra un atsvaidzinoši skāba. Izmantojiet gatavošanai, marinādēm, dip mērcēm un ramen zupām. Mūsu tumšā sojas mērce Tamari satur daudz olbaltumvielu un maz cukura, kas garantē augstu kvalitāti.

NŪDELES
Mūsu olu nūdeles var izturēt lielu karstumu, tādēļ tās ir lieliski piemērotas vok ēdieniem. Tās ir garas un stingras, ļaujot tām viegli sajaukties ar pārējām vok sastāvdaļām, nevis saķept kopā vienā kunkulī.
  • Garas, tievas, vijīgas nūdeles
  • Četras porciju ligzdiņas
  • Nesatur pārtikas piedevas
  • Viegli atverams iepakojums
  • Recepte uz iepakojuma
  • Vārīšanas laikā labāk atdalās un labi sajaucas ar citām vok ēdienu sastāvdaļām
Stikla nūdeles – šauras, caurspīdīgas nūdeles, ko izgatavo no mungo pupiņu miltiem. Tās lieliski der salātiem, zupām un vok ēdieniem.
  • Dabīga ciete
  • 4 porcijas, 1 ligzdiņa = 1 porcija
  • Recepte uz iepakojuma
Kviešu nūdeles – lieliski piemērotas kokosriekstu piena ēdieniem. Tās ir garas nūdeles, nedaudz biezākas un stingrākas, tāpēc uzsūc īsto daudzumu kokosriekstu piena, radot nevainojamu nūdeļu ēdienu ar mērci.
  • Nesatur pārtikas piedevas
  • 4 porcijas, 1 buntīte = 1 porcija
Ramen nūdeles – lieliski piemērotas zupām. Ramen ir japāņu zupa ar nūdelēm. Mūsu ramen nūdeles ir lieliski piemērotas gardām ramen un citām Āzijas virtuves zupām. Tās ir garas un tievas un nezaudē savu konsistenci un garšu arī karstā buljonā.
  • Nesatur pārtikas piedevas
  • 4 porcijas, 1 ligzdiņa = 1 porcija
  • Iedvesmojoša ramen zupas recepte uz iepakojuma
  • Žāvētas gaisā (parastās, tā saucāmās "studentu" nūdeles, tiek ceptas eļļā)
Rīsu nūdeles – Rīsu nūdeles izgatavo no rīsu miltiem un ūdens. Tās lieliski garšo ceptas dažādos nūdeļu ēdienos kopā ar vistu, gaļu, garnelēm, dārzeņiem vai olām. Rīsu nūdeles var ēst arī kā makaronu ēdienu.
  • Dabīga ciete
  • 4 porcijas, 1 ligzdiņa = 1 porcija
  • Vienīgās nūdeles, kas piemērotas Pad Thai vokam
  • Recepte uz iepakojuma
Santa Maria nūdelēm nav ceptas eļļā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!