"Gudrie spoguļi" filmās parādījās jau krietnu laiku atpakaļ, un šķiet, ka šodien nekādu tehnisku šķēršļu vērienīgai ražošanas uzsākšanai, lai apmierinātu jebkādu pieprasījumu, nav. Bet uzņēmies izlaist šādas viedierīces pagaidām nav neviens.

Tāpēc Brauns nolēmis izgatavot savu personīgo "viedspoguli". Tiesa, kā atzinis pats Brauns, viņš nav pirmais šādas idejas realizētājs. Lūk, pāris mājaslapas ar līdzīgiem projektiem. Viņa projekts atšķiras no analogiem, jo viņam bija nepieciešams pilnībā funkcionējošs spogulis vannas istabā.

Tāpēc tika pasūtīts divpusējs spogulis, ekrāns, kontrolieris un dažādi sīkumi, bet pēc tam ielūkojās "dari pats" tipa veikalā. Pēc vairākiem mēģinājumiem un testiem izdevās radīt šo:

Spogulis rāda laiku un datumu, laika prognozi un aktuālāko ziņu virsrakstus. Ja laiks būs saulains, tas būs redzams pēc krāsas izmaiņām, bet kopumā ekrāns ir monohroms, lai nenovērstu uzmanību no galvenajiem rīta uzdevumiem.

Saskarnes koda pamatā izmantots "Android API" "Forecast" laikapstākļiem un "Associated Press" jaunumiem.

Tāpat plānots pievienot informāciju par satiksmes sastrēgumiem, dažādi atgādinātāji un pat "Google Now" "kartiņas". Galvenais, lai visas šīs funkcijas darbotos bez lietotāja iejaukšanās un spogulis strādātu patstāvīgi. Tas tomēr ir spogulis nevis planšete.

Ekrāns, kas novietots starp divpusējo spoguli un skapīša durvīm, ir vien pāris milimetru biezs.

Brauns turpina eksperimentēt un izmēģina to uz dažādām ierīcēm, uz kurām tas viss spēj darboties. Sākotnēji tika izmantots "Chromecast", pēcāk "Nexus Player", bet beigu beigās palika pie "Fire TV Stick".

Ņemot vērā, ka viss tika veidots personīgai izmantošai, galīgais rezultāts izskatās ne pārāk reprezentatīvi:

Iespējams, nākotnē sagaidīsim smalkāku aprakstu par saviem eksperimentiem un to, kā spogulis ir "evolucionējis". Turpmākajām gaitām var sekot viņa blogā.