"EHang 184" — neprātīgi liels drons cilvēku pārvadāšanai!

Šis drons pretendē kļūt par iespaidīgāko izstādes "CES-2016" eksponātu. Kompānija "EHang" apgalvo, ka šis "personālais lidaparāts" (Personal Flying Vehicle (PFV)) ar indeksu "184" būs komerciāli pieejams jau šogad.

Iespaidīgs "Faraday Future" elektromobilis ar 1000 ZS jaudu

Amerikāņu kompānija ar ķīniešu līdzfinansējumu "Faraday Future" "CES-2016" izstādē prezentēja iespaidīgu un perspektīvu sportisko elektromobili "FFZERO1" ar motora jaudu 1000 ZS.

"Bluetooth" rūteris 22 ierīcēm ar 300 m darbības rādiusu

"Cassia Hub" — viena no neparastākajām "CES-2016" izstādē prezentētajām ierīcēm. Pasaulē pirmais rūteris "Bluetooth" ierīcēm ar teju neticamu darbības rādiusu - 300 metri.

"Hyundai" pielieto "papildu dimensiju" automašīnu ekspluatācijā

"CES-2016" "Hyundai" nodemonstrēja, ka tehnoloģijas ar papildu dimensiju var būt vēl vairāk nekā mantiņas - ar to palīdzību var aizstāt biezās lietotāju pamācības grāmatas.

Šī "Intel" kleita "uzpūšas" brīdī, kad tās nēsātāja ir stresa stāvoklī

Modes dizaineris "Chromat" izstādē "CES-2016" prezentējis sadarbībā ar "Intel" šūdinātu kleitu. Pirmo reizi modes cienītājiem kleita tika izrādīta pagājušā gada septembrī, savukārt tehnoloģiju mīļi ar to varēja iepazīties tikai tagad.

"Hackaball" - smieklīga bumbiņa, kas iemācīs bērnus programmēt

"Gudrā bumbiņa" "Hackaball" dara visu, lai bērnus uzrunātu programmēšana. To var izjaukt un salikt, mētāt un mīcīt, tā mirgo dažādās krāsās un vēl tai var iemācīt dažādus trikus.

"Oculus VR" nosauc virtuālās realitātes briļļu debijas datumu un cenu

"Facebook" piederošā "Oculus VR" kompānija "CES-2016" izstādē paziņoja par "Oculus Rift" iepriekšpasūtījumu atklāšanu, kā arī relīzes datumu un to cenu.
Pilna komplektācija - 599 dolāri ASV un 699 eiro Eiropā plus samaksa par piegādi.

"Bluetooth pudele", kas liks ūdenim pārvērsties, piemēram, tējā

Jā, jūs izlasījāt pareizi - šī ir ar displeju aprīkota "gudrā pudele", kas patstāvīgi piejauc ūdenim dažādas "garšas". "LifeFuels" var savienot ar jūsu viedtālruni un norādīt ierīcei, kādu dzērienu šodien vēlaties malkot - tik vienkārši!

Ja jūsu māju pārņem liesmas, "D-Link" atsūtīs īsziņu

Kompānija "D-Link" "CES-2016" izstādē prezentē "gudrā mājokļa" elementu, kas varētu kļūt interesants arī latvietim praktiskajam. "DCH-S165 mydlink Smart Alarm Detector" "saklausa" dažādas neparastas skaņas un paziņo par to mājokļa īpašniekam, lai kur viņš arī atrastos.

"Acer" pirmie radījuši klēpjatoru ar "Wi-Fi" ātrumu 4,6 gigabiti sekundē

"Acer" kompānija uz "CES-2016" izstādi atvedusi krietnu skaitu klēpjdatoru jaunumu, turklāt daži no tiem izceļas ar patiesi unikālām tehnoloģijām. Piemēram, biznesa lietotājiem orientētais "TravelMate P648" klēpjdators papildināts ar "Wi-Fi 802.11ad (WiGig)" standarta atbalstu, kas teorētiski ir maksimālais datu apmaiņas ātrums - 4,6 gigabiti sekundē.

"Sensorwake" pamodinās ar smaržām!

Ja jūs, gluži tāpat kā "Sensorwake" izgudrotāji, uzskatāt, ka visnīstākā skaņa no rītiem ir modinātājs, tad "CES-2016" prezentētais jaunums jūs krietni iepriecinās un pat ieinteresēs.
"Sensorwake" modina ar smaržu!

"Parrot Pot" — "gudrais puķu pods" parūpēsies par jūsu telpaugiem

Ja jūs sevi ierindojat to cilvēku sarakstā, kas mājās var autļauties audzēt tikai nenovīstošos kaktusus, tad šī viedierīce to labos. "CES-2016" prezentētais "Parrot Pot" parūpēsies par telpaugiem jūsu vietā - atliek tikai iestādīt augu pareizajā podā.