"Pie šī projekta strādājām kopš vasaras sākuma. Beidzot esam ievietojuši savu pirmo aplikāciju ''Google Play''," portālam "Delfi" pastāstīja viens no spēles izveidotājiem Helmuts Medinieks.

Helmuts studē Rīgas Tehniskās universitātes Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātē, bet Jāzeps Latvijas Universitātē, Datorikas fakultātes Programmatūras inženierijas maģistra programmā. Spēle ir kā abu pieteikums darbam šajās nozarēs, kurās abi studē.

''Spēle ir ļoti vienkārša- iejūtoties galvenā varoņa lomā, jāskrien cauri gadalaikiem un jāpārvar dažādi šķēršļi. Paralēli iespējams pildīt arī misijas, par kuru izpildi spēles galvenais varonis tiek apbalvots ar iespēju iegūt dažādus interesantus vizuālos uzlabojumus un mainīt apģērbu," portālam "Delfi" pastāstīja Helmuts Medinieks.

Tāpat viņš uzsver, ka spēle veidota pēc iespējas vienkāršāka un viegli uztverama. ''Tas vērojams priecīgajās krāsās un askētiskajā grafikā. Vairākām niansēm spēlē pieiets ar humoru," apgalvo Helmuts.

Puisis norāda, ka spēle izveidota latviešu valodā. "Sākotnējā iedeja bija to veidot angliski, taču no šīs idejas palicis pāri vairs tikai nosaukums- ''Rugged Run''," atzīst Helmuts.

Kā portālam pastāstīja abi jaunieši, viņi nākotnē cer piedāvāt vēl daudzas spēles un aplikācijas, kas veidotas nu jau ar lielāku pieredzi. Tāpat viņiem ir doma iekarot ne tikai Latvijas publiku.