"Olympus OM-D E-M10 Mark II" no iepriekšējā modeļa ir saglabājis 16 megapikseļu Mikro četru trešdaļu sensoru, "TruePic VII" digitālās apstrādes procesoru un 3" ekrānu ar miljons punktu izšķirtspēju.

Pārējos aspektos "E-M10 II" modelis ir uzlabots. Tam ir nedaudz mainīta korpusa ergonomija, daži slēdži novietoti citā vietā nekā priekštecim u.tml. Būtisks uzlabojums ir sensora piecu asu stabilizators, kas aizstāj līdzšinējo trīs asu stabilizatoru.

Elektroniskajam skatu meklētājam ir 2,36 miljonu punktu izšķirtspēja, tomēr "E-M10 II" tas ir mazāks nekā dārgākajiem "E-M5 II" un "E-M1" modeļiem. Tomēr atšķirībā no šiem dārgākajiem modeļiem, "E-M10 II" ir iebūvētā zibspuldze, kura jaunajā modelī paceļas augstāk nekā priekštecim.

Ar "E-M10 II" ir iespējams filmēt arī video ar izšķirtspēju līdz "Full HD" un ātrumu līdz 60 kadriem sekundē. Arī šajā modelī, tāpat kā dārgākajā "E-M5 II", video ir augstākā kvalitātē nekā priekštečiem, spējot ierakstīt informāciju ar ātrumu līdz 77 Mbps.

Latvijā "Olympus OM-D E-M10 Mark II" nonāks septembra vidū un maksās no 599 eiro (ieskaitot PVN). Komplektā ar lētāko objektīvu (Olympus 14–42 mm f/3.5-5.6 II R) tas maksās 699 eiro.