Ar šo reklāmu, kurā smagas spoguļkameras lietotājs attēlots ar garumā izstaipītu roku, japāņu kompānija vēlējusies uzsvērt savas produkcijas vieglo svaru, tajā pašā laikā neupurējot iegūto attēlu kvalitāti.

Jāatzīmē, ka vairāki bezspoguļa fotokameru ražotāji veidojuši reklāmas, kurās tādi vai citādi izsmieti nu jau, pēc viņu domām, arhaisko digitālo spoguļkameru lietotāji.

Bezspoguļu kameru konstrukcijas īpatnība ļauj uz tāda paša izmēra matricas fotoaparātiem izgatavot salīdzinājumā ar spoguļkameru sistēmām mazāka izmēra (bet tāda paša fokālā diapazona un diafragmas atvēruma) objektīvus, jo tos, ņemot vērā spoguļa mehānisma neesamību, var novietot tuvāk foto sensoram.

"Olympus OM-D E-M5 II" ir Mikro četru trešdaļu sistēmas fotokamera ar 16 megapikseļu sensoru, kas ar speciālu matricas kustības mehānismu ļauj uz statīva uzņemt arī fotoattēlus ar izšķirtspēju līdz 64 megapikseļiem. Vēl šai fotokamerai ir piecu asu matricas stabilizācijas sistēma un būtiski uzlabota video ieraksta funkcija.

Izvērstāka "dokumentālā filma" ar DSL-ARM sirgstošo Polu:

Ieskaits reklāmas tapšanas aizkulisēs: