"Latvijas Krājbanka" starptautiskajā izstādē "Baltic IT&T" iepazīstinās ar runājošu bankomātu. Kredītiestādē norādīja, ka krājbankas stendā apskatāmais pirmais runājošais bankomāts Latvijā "būs ne tikai pieklājīgs un asprātīgs sarunu biedrs, bet arī palīdzēs klientiem veikt visus nepieciešamos darījumus".
Tāpat izstādes laikā interesenti varēs iepazīties ar citiem bankas piedāvātajiem pakalpojumiem, iesaistīties interaktīvās diskusijās ar bankas vadošajām amatpersonām un nozīmīgiem Latvijas finansistiem, kā arī sabiedrībā labi pazīstamiem cilvēkiem.

Tāpat izstādes "Baltic IT&T", kura olimpiskajā "Skonto" notiek no 4. līdz 7.aprīlim, ietvaros krājbanka organizēs videosarunas ar Latvijas finansu ministru Gundaru Bērziņu (6.aprīlī) un Latvijas Komercbanku asociācijas prezidentu Teodoru Tverijonu (5.aprīlī).

Bet pirmās izstādes dienas videosarunu viesi būs grupas "Prāta vētra" dalībnieki, kuru sadarbība ar "Latvijas Krājbanku" pamatojas uz abu pušu vienošanos par "Prāta vētras" singlu "On line" un "Latvijas Krājbankas" operāciju veikšanas iespējām reālā laika režīmā ("on-line"), ko banka var veikt vienotās datu pārraides sistēmas ieviešanas pabeigšanas dēļ.

No "Latvijas Krājbankas" speciālistiem virtuālajās sarunās piedalīsies bankas prezidents Arnolds Laksa, Kredītu pārvaldes vadītājs Uldis Zorgenfreijs, Norēķinu karšu pārvaldes vadītājs Andrejs Arnis un "Latvijas Krājbankas" padomes priekšsēdētājs Viesturs Koziols.

Tāpat "Latvijas Krājbankas" stendā tiks rīkotas vairākas tikšanās ar krājbankas Rīgas filiāļu vadītājiem, bankas speciālistiem, kā arī prezentēs bankas pakalpojumus.

Krājbankā informēja, ka "Latvijas Krājbanka" būs vienīgā no Latvijas komercbankām, kura piedalīsies izstādē "Baltic IT&T".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!