Foto: Publicitātes attēli
Google ir paziņojusi par Google Maps mobilās aplikācijas nākamo soli Latvijā – par Google Maps Navigation (Beta) pieejamību tālruņos, kas darbojas ar Android 2.2 (vai augstāku) un iOS 5.1 (vai augstāku) operētājsistēmu. Google Maps Navigation (Beta) ir bezmaksas Google Maps aplikācijā iebūvēta GPS navigācijas un satelīt navigācijas sistēma, kas piedāvā "soli pa solim" navigācijas norādes.

Google Maps Navigation (Beta) izmanto tālruņa interneta pieslēgumu, lai sniegtu navigācijas norādes, kas balstītas uz aktuālāko karšu informāciju. Google navigācija regulāri tiek papildināta un atjaunota ar jaunākajiem datiem no Google Maps, kas nozīmē, ka tas izmantotājiem nav jāpērk vai kā savādāk jāatjaunina karšu un navigācijas dati.

Google Maps Navigation lietotājiem ļauj noteikt savu atrašanās vietu, meklēt galamērķus gan pēc adreses, gan pēc kompānijas vai interesējošā galamērķa nosaukuma. Piemēram, atliek ierakstīt "Lidosta Rīga" un Google navigācija dos norādes kā līdz tai aizbraukt. Bez tam Navigation Beta kartē uzrāda dažādus orientierus un sabiedriskās iestādes, piemēram, restorānus, stāvvietas, degvielas uzpildes stacijas un daudzus citus.

Google Maps Navigation Beta viedtālruņiem ir nākamais Google produkts, kas seko Latvijā jau ieviestajam Google Street View un Traffic. Lai lietotu Google Maps Navigation Beta, viedtālrunī jābūt uzstādītai Google Maps lietotnei, ko iespējams lejupielādēt Google Play vai Apple App Store.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!