NLO "mednieki" uzskata, ka atklājuši pierādījumus par citplanētiešu eksistenci uz Marsa, - viņi apgalvo, ka Marsa zondes "Curiosity" nesen uzņemtajā fotogrāfijā skaidri redzams citplanētiešu kuģa siluets.

Kā vēsta ārvalstu mediji, video sižets, kas publiskots internetā, ir ņemts no datu bāzes, kas atrodas ASV Nacionālās aeronautikas un kosmosa administrācijas (NASA) serveros, un fotogrāfija nopublicēta arī NASA mājaslapā.

Kā redzams video, nezināms lidojošs objekts marsagājēja ceļā parādījies šī gada 5. janvārī. Tieši plkst. 23:26:37 to fiksējusi viena no daudzajām kamerām, kas novietota "Curiosity" priekšā.

NLO saskatāms nedaudz pa labi no kosmiskā aparāta un izskatās kā gaišs, mirdzošs konuss, kas Marsa debesīs atstāj spožas pēdas.

Entuziasti, kas atklājuši šo neparasto objektu, nešaubās, ka tas ir citplanētiešu kosmosa kuģis, kurš ne tikai vienkārši lido, bet tieši paceļas, jo foto palielinājumā var redzēt uz leju vērstu "asti".

"Ja rūpīgāk šo objektu pavērosiet, tad ieraudzīsiet, ka aiz tā paliek pēdas. Fotogrāfijā izskatās, ka tas virzās augšup pa labi," raksta interneta lietotājs, kurš šo video izplatījis "YouTube" kanālā.

Ufologi apgalvo, ka gadījumā, ja šis objekts būtu meteors vai komēta, tad tam būtu uz augšu vērsta aste - gluži tāpat kā jebkuram citam krītošam objektam.

Savukārt par to, ka objekts ir kustīgs, var pārliecināties nākamajā "Curiosity" uzņēmumā, kas veikts ar to pašu fotokameru, bet brīdi vēlāk - pēc sešām minūtēm un 29 sekundēm. Tajā nekāds NLO vairs nav redzams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!