Foto: Publicitātes foto
Ikvienam ārstam savas prakses laikā sanāk sastapties ar visdīvainākajiem medicīnas "brīnumiem", tāpēc pārsteigt viņus nav viegli, taču tas ir izdevies kādam pacientam, no kura ķermeņa mediķi izvilkuši 42 pērles.

Kā vēsta Ķīnas mediji, šobrīd 61 gadu vecais Czou Feņs pirms diviem gadiem bija sajutis spēcīgas muguras sāpes, taču nevērsās pie ārstiem, bet gan pie sava kaimiņa, kurš ieteica kādu sirmgalvi, kurš it kā "pārzina sentēvu metodes".

Feņs apmeklēja šo brīnumdakteri, kurš paziņoja, ka viņa stāvoklis esot tik slikts, ka vienīgais glābiņš ir zem ādas ievietot pērles.

"Viņš teica, ka nedaudz man iegriezīs ādu, caurumos saliks pērles, bet pēc tam brūces aizšūs, pērles atstājot zem ādas. Visi viņu slavēja, un man nebija nekādu iemeslu neticēt. Turklāt patiešām ar 42 pērlēm ķermenī es sāku justies daudz labāk," vēlāk stāstīja ķīnietis.

Tiesa, drīz vien viņš rūgti nožēloja savu gājienu pie eskulapa, jo atsāka sāpēt ne tikai mugura, bet arī locītavas. Kad Feņs bija gatavs pie sirmgalvja vērsties vēlreiz, viņš no ciemata jau bija aizbraucis.

Feņam nekas cits neatlika, kā vērsties pie ārstiem un ar savu neparasto anamnēzi šokēt pat pieredzējušus mediķus.

"Es neko tamlīdzīgu mūžā nebiju redzējis. Pat prātā nenāktu, ka cilvēka ķermenī var atrasties tik daudz objektu. Šajā laikā pērles bija traumējušas pacienta kaulus, tāpēc viņam nāksies iziet rekonstruktīvās ķirurģijas kursu," medijiem stāstīja ārsts, kurš operācijas laikā juties kā dārgumu meklētājs.

Savukārt Feņs pēc operācijas bija izlēmis viltus dakteri iesūdzēt tiesā, tomēr atrast šo dziednieku viņam tā arī neizdevās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!