Foto: Publicitātes foto
Par visai neparastu gadījumu vēsta Irkutskas apgabala Iekšlietu minstrijas preses dienests – tur kāds vīrietis nolēmis vannā padarboties ar savu klēpjdatoru, bet saņēmis nāvējošu strāvas triecienu un gājis bojā.

Informāciju par 26 gadus vecā vīrieša nāvi Sibirskas pilsētas policija saņēmusi 9. decembra vakarā un ierosinājusi izmeklēšanu par nelaimes gadījumu, ko izraisījusi drošības tehnikas noteikumu pārkāpšana portatīvā datora ekspluatācijā.

"Sākotnējā izmeklēšanā noskaidrots, ka vīrietis, atrazdamies vannā, iemetis tajā pie elektrības tīkla pieslēgtu klēpjdatoru un strāvas trieciena rezultātā guvis ar dzīvību nesavienojamas traumas," teikts policijas paziņojumā.

Pirms tiesu medicīnas ekspertīzes nekādas precīzākas ziņas netiek sniegtas, vien tas, ka vīrietis iztiku pelnījis kā krāsotājs kādā durvju uzstādīšanas kompānijā.

Šis nelaimes gadījums tiek aktīvi apspriests Krievijas blogosfērā, un ļaudis izsaka minējumus, vai vannā iekritis tikai klēpjdators vai barošanas bloks, un kāpēc bojā gājušais vispār iedomājies ūdenī kāpt ar ieslēgtu elektrisko ierīci.

Tiek izteikti komentāri, ka gadījumā, ja klēpjdators būtu darbojies ar bateriju, situācija bēdīgi būtu beigusies tikai "dzelzim", bet vairums ir vienprātīgi, ka nopietnākā ierīce, ar ko varētu kāpt vannā, ir viedtālrunis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!