Cepumi

Populārākie raksti
Špikeris: Cik ilgi saldētavā drīkst turēt dažādus produktus
21.aprīlis 2017 14:22
Saldēšana ir viens no tiem veidiem, kā paildzināt dažādu gaļas, piena un citu produktu mūžu. Saldējot tiek apstādināta pārtikā esošo baktēriju augšana, un tas nozīmē, ka produkti tiek "iekonservēti" līdz brīdim, kad vēlamies tos atkausēt un izmantot atkal. Tomēr arī saldētavā turētiem produktiem ir savs termiņš – cik ilgi tos drīkst lietot pēc sasaldēšanas?
Laimes cepumi ar pareģojumu – kā pagatavot Jaunā gada našķi  (1)
29.decembris 2016 11:04
Lai arī laimes cepumu cepšana, to atvēršana, pareģojuma vai novēlējuma izlasīšana un cepuma notiesāšana piedien Ķīniešu Jaunā gada svinēšanai, tradīciju nekad nevar būt par daudz. Pagatavo šo interesanto un atraktīvo gardumu gadumijas svinībām, lai padarītu svinēšanu vēl jautrāku.
Virtuves pamati: Īsais ceļvedis cukura pasaulē
11.februāris 2016 16:37
Kristāliskā saharoze jeb parastais cukurs ir viens no pasaulē visvairāk patērētajiem cukura veidiem. Uz vienu personu gadā tiek iztērēti pat vairāki desmiti kilogramu cukura. Daudzums varētu šķist visai iespaidīgs, taču, ja padomā, to nav nemaz tik grūti aptvert. Dažādus cukura veidus izmantojam gan rīta tējas vai kafijas krūzes saldināšanai, gan mīklu un saldo ēdienu gatavošanai.