garšīgi

Populārākie raksti
Kebabnīcu TOP5: 'Kebabblogeri' iesaka, kur meklēt gardākos kebabus Rīgā  (33)
09.septembris 2016 16:01
"Pēc pirmā kumosa tavam ķermenim iztriecās cauri elektrība, tu sareibi, pieķēries pie galda, pār vaigu noritēja asara, un tu atkal noticēji mīlestībai." šis izteiksmīgais citāts no " Skats " raksta par kebabu kariem Rīgā, ir, iespējams, labākais veids, kā aprakstīt sajūtas, kas pārņem, iekožoties pirmajā kebabā. Vērojot nozares straujo uzplaukumu un hamletiskās kaislības, kas ik pa laikam uzvirmo saistībā ar kebabnīcām, šķiet neticami, ka vēl pāris gadus nesenā pagātnē kebabi mūsu platuma grādos bija īsta eksotika.
Auksto zupu ekspedīcijā: 'Tasty' meklē garšīgākos piedāvājumus Latvijā
21.jūlijs 2017 12:10
Lai gan vasara šogad nelutina, siltajās dienās roka tā vien sniedzas pēc vēsiem dzērieniem, saldējuma konusa vai aukstās zupas bļodas. Īsti nav zināms, kurš izgudroja šo gardumu, bet paldies viņam par veldzējošo vasaras mielastu! Ar auksto zupu būs grūti nošaut greizi – to viegli pagatavot mājās un, apmeklējot kafejnīcas, ilgi nav jāgaida, kad to atnesīs. Tā, visticamāk, būs pagatavota jau iepriekš un garšas buķetes jau būs paspējušas atvērties.