Garšvielas

Populārākie raksti
Ekonomiskais tupenis: 14 varianti, kā pagatavot kartupeļus cepeškrāsnī  (1)
06.novembris 2015 14:45
Mēdz teikt, ka, ja mājās nav kartupeļi , tad ēst nav ko vispār. Iespējams, ka tā arī ir – esam apraduši ar to, ka no kartupeļiem varam pagatavot teju visu – zupas, salātus, uzkodas, piedevas gaļai un ko tik vēl nē. Bet nepārspējama klasika tomēr ir un paliek karsti, kūpoši un smaržīgi cepeškrāsnī cepti kartupelīši.
Praktiski padomi, kā pagatavot gardu cūkgaļas cepeti
08.decembris 2015 16:42
Aukstajā ziemas laikā svētku maltīte nav pilnvērtīga bez klasiska krāsnī pagatavota cūkgaļas cepeša. Čurkstošs un smaržojošs cepetis satuvina ģimeni un draugus, lai kopīgi baudītu šo ceptās gaļas garšas piedzīvojumu. Padomus, kā vislabāk pagatavot savu ideālo svētku cepeti, Tasty.lv sniedz " Rīgas Miesnieks " gaļas eksperti.
Astroloģes ieteikumi, kā sagaidīt 2016. gadu - Jaungada galds, svētku tērps un izklaides  (8)
26.decembris 2015 21:41
Šī Jaungada nakts būs īpaša. 2016. gada atnākšanas mirklī veidojas vienkārši unikāli astroloģiskie aspekti, kuri aiz ārēja kautrīguma sevī slēpj vētrainas kaislības, uzsver astroloģe Veronika Tkačenko, kas ir jauna astroloģiskā novirziena – modes un skaistuma astroloģijas – pamatlicēja. Jau vairākus gadu desmitus Veronika ar panākumiem prognozē modes kaprīzes, konsultē dizainerus un modes māksliniekus. Piedāvājam lasītājiem Veronikas ieteikumus Jaunā gada sagaidīšanai.