Foto: Privātais arhīvs
"Tūrisma Gids" vairākus gadus raksta ne tikai par neparastām takām, ezeriem, parkiem un pilsētām, bet publicē arī pašu ceļotāju stāstus – košus un piedzīvojumiem bagātus. Turpmāk aicināsim arī uz stāstu vakariem, kuros varēsiet satikt piedzīvojumu meklētājus un patīkamā atmosfērā iepazīt tāltālas (un arī tuvākas) zemes. Savukārt tie, kas netiks paši klātienē piedalīties stāstu vakaros ceļotāju krodziņā "Dēkainis", visu varēs skatīt arī mūsu "Facebook" profilā un tiešraidē portālā.

Pirmā stāstu vakara viesis ir radio ētera personība, improvizators un kaislīgs ceļotājs Valdis Sils, kas pērn viens pats trīs nedēļas apbraukāja pa Vjetnamu. Caur bildēm varēsim uzzināt, kā izskatās Vjetnamas košā daba. Savukārt caur viņa sulīgajiem stāstiem uzzināsiet, kā norit šīs Āzijas valsts iedzīvotāju straujā, bet dinamiskā sadzīve. Valdis sola pastāstīt par vietējiem hipsteriem un atklāt, kādēļ pēc brauciena gandrīz gadu nācās pavadīt uz kruķiem. Stāstījumā dzirdēsiet arī par Vjetnamas slimnīcām, ārstiem un izaicinājumiem, ar ko bija jāsaskaras tālajā zemē.

Pēc stāsta būs iespēja aprunāties ar Valdi un uzdot interesējošos jautājumus – kā sagatavoties ceļojumam, ko ņemt līdzi vai cik tur maksā augļi.

Ja tevī mīt piedzīvojumu gars vai vēlies to atmodināt, dodies uz pirmo stāstu vakaru. Pasākums notiks trešdien, 27. septembrī, krodziņā "Dēkainis", Baložu ielā 12, Rīgā. Pasākuma tiešraidi varēs vērot "TūrismaGids" profilā "Facebook". Uzaicini arī draugus uz šo pasākumu šeit.

Savukārt, ja pats daudz ceļo vai pazīsti kādu īstu dēkaini, piesaki arī viņa stāstu, sūtot nelielu aprakstu uz e-pastu: ceļojumi@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!