Foto: Kadrs no video
Dodoties ceļojumos, iespējams izīrēt atsevišķas istabas, dzīvokļus, mājas un, kā izrādās, arī kļūt par salas īpašnieku visu atpūtas laiku. Šāds variants tiek piedāvāts Karību jūrā, 12 kilometru attālumā no Belizas – tur iespējams izīrēt bungalo mājiņu "Little Peter Oasis", kura atrodas uz neapdzīvotas salas.
  • Kāpēc ziemas laikā Beliza ir viens no iekārojamākajiem galamērķiem, lasi šeit.

Šo vietu iecienījuši turīgi pāri romantiskam medusmēnesim vai draugu kompānijas, lai aizbēgtu no stresa pilnās ikdienas. Lai gan atpūtnieki tiek izsēdināti uz vientuļas salas, nav jāuztraucas par pārtikas krājumiem vai citām ikdienā nepieciešamām lietām, jo īrnieku rīcībā ir pavāri un viesmīļi, kas pludmales atpūtas vietu trīs reizes dienā pārvērtīs šikā restorānā.

Runājot par aktivitātēm, šeit var nodoties snorkelēšanas priekiem, braukt ar kaijakiem, skatīt koraļļu rifus, spēlēt minigolfu. Tāpat tiek piedāvāti arī braucieni uz sauszemi, kur braukt pa trošu ceļu, doties pārgājienos pa džungļiem u.c. Gribētāju pasaulē ir gana daudz – kā vēsta "Little Peter Oasis" mājaslapa, bungalo mājiņa ar privāto salu rezervēta līdz pat 2018. gada beigām.

Taču tie, kuri lūkojas pēc brīnišķīgas atpūtas kādā unikālā naktsmītnē, pavisam noteikti atplauks plašā smaidā, jo, lai atvieglotu sarežģītos apmešanās mītņu meklējumus, "Airbnb" nosaucis 10 iekārojamākās vietas, kurās atpūsties. Plašāk par tām lūko te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!