Foto: Kadrs no video
Tie, kas, atrodoties pilsētā, allaž sūkstās par to, ka ir vēlēšanās pabūt pie dabas, noteikti priecāsies par kādu nupat izveidotu tūrismu apskates objektu Ķīnā. Tur pār stiklota debesskrāpja sienām veļas ūdens, iedzīvotāju un pilsētas viesu priekam paverot skatu uz iespaidīgu ūdenskritumu.
Iespaidīgais ūdenskritums betona džungļos ir kā daļa no "Liebian" ēkas, kas atrodas pilsētas biznesa centra teritorijā. Pati ēka jeb debesskrāpis sniedzas 121 metru augstumā, bet ūdenskritums – 108, ziņo "Daily Mail".

Lai arī ūdenskritums ir veidots kā tūristu piesaistes objekts šajā apkaimē, to savām acīm vērot jebkurā mirklī un diennakts laikā nav iespējams. Ūdens instalācija patērē gana daudz elektrības, kas līdzvērtīga aptuveni 100 eiro stundā. Taupības nolūkos katru dienu ūdenskritums priecē ļaudis vien aptuveni 10 līdz 20 minūtes, bet ilgāk tas tiek "ieslēgts" kādos īpašos pilsētas notikumos.
Arī ļaudis nav vienisprātis par šajā gadā atklātā tūrisma objekta nozīmi – kamēr vieni priecājas par šo veikumu, citi izceļ nelietderīgu ūdens un elektrības izšķērdēšanu. Bet, lai arī kā būtu, nevar noliegt, ka skats ir iespaidīgs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!