Foto: Shutterstock
Dabiskais baseins, kas ieguvis nosaukumu "To Sua", ir īsta peldētāju medusmaize. Ne tikai tāpēc, ka tam ir eksotiska atrašanās vieta – netālu no okeāna Samoa salās, bet arī sava izskata un sāļuma dēļ šis dabas veidotais baseins liks acīm iemirdzēties.

Lai nokļūtu dzidrajā ūdenī, atpūtniekiem jāizmanto vienkāršās koka kāpnītes, kas aizved līdz laipai. No tās bezbailīgi dzīves baudītāji var mesties iekšā zilajā ūdenī un izjust vietas maģiju.

Baseins pa pazemes alu labirintiem ūdeni iegūst no netālu esošā okeāna, tāpēc ūdens tajā ir ļoti sāļš – arī tas padara peldēšanu īpašu. Lai arī ūdenī maigi rotaļājas saules stari, tālākajos baseina nostūros pāri galvai pārliecas klinšu jumts, radot visai īpašu atmosfēru. Ūdens tilpne ir nepilnus 30 metrus dziļa un to ieskauj tropiskie dārzi, minēts "Atlas Obscura".

Interesanti, ka turpat, netālu ir vēl viens līdzīgs "baseins", proti, tukšais "To le Sua", kurā neskalojas ūdens. Teritorija ir rūpīgi un skaisti sakopta, bet katrs pazemes baseins – iežogots, rūpējoties par atpūtnieku drošību.

Ja pelde šāda tipa peldvietās tev iet pie sirds, noteikti vērts apskatīt un iepazīties arī ar šiem septiņiem dabiskajiem baseiniem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!