Foto: instagram.com/treehotel
Zviedrijā visai populāra kļuvusi kāda vieta, kur uzņēmums "Treehotel" piedāvā interesentiem nakšņot mājiņās koku galotnēs. It kā jau tas tāpat nebūtu visai neparasti, bet veidotāji īpaši vēl piedomājuši pie mājiņu dizaina, katru naktsmītni pārvēršot spilgtā arhitektūras brīnumā.

Naktsmītņu veidotāji vēlējušies izveidot kaut ko pavisam atšķirīgu un kaut ko tādu, kas nekādā mērā nav sastopams uz mūsu planētas. Tieši tad viņiem ienāca prātā doma, – kas gan var būt vēl neizzinātāks un svešāks kā lidojošais šķīvītis?

View this post on Instagram

A post shared by Treehotel (@treehotel) on Aug 20, 2018 at 6:16am PDT

Mājiņā pārnakšņot var pieci cilvēki – lidojošajā šķīvīti atrodama viena divguļamā un trīs vienguļamās gultas. Tāpat mājiņā atrodamas labierīcības un atpūtas zona, tādējādi neparastā mitekļa kopējā platība ir 30 kvadrātmetri. Odziņu šim citplanētiešu mājoklim piešķir arī kāpnes, kas īpaši nolaižas, lai viesi varētu iekļūt savā pagaidu mājvietā.

Tiesa, nakts pārlaišana šādā vietā nebūs pa kabatai ikvienam – mājiņas izīrēšana pārim uz vienu nakti maksā aptuveni 425 eiro.

Uzturoties šajā atpūtas kompleksā, viesiem iespējams doties uz turpat esošo restorānu, bāru, saunu vai citām atpūtas vietām. Vairāk par uzņēmuma piedāvātajām iespējām meklē te.

Ja ceļojumos ik reizi meklē interesantas vietas, kur pārnakšņot, vērts ielūkoties šajā rakstā, kur apkopotas arī citas dīvainas naktsmītnes, bet turpinājumā vairāk foto.
View this post on Instagram

A post shared by Treehotel (@treehotel) on Aug 14, 2016 at 12:28am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Treehotel (@treehotel) on Jan 18, 2018 at 4:44am PST

View this post on Instagram

A post shared by Treehotel (@treehotel) on Jul 1, 2018 at 11:09pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Treehotel (@treehotel) on Nov 4, 2016 at 10:46am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Treehotel (@treehotel) on Jul 26, 2017 at 11:46pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!