Foto: Shutterstock
Ik gadu tūristi steidzas iekarot fantastiski skaisto Grieķiju un tās salas, lai nodotos nesteidzīgai atpūtai. Tomēr tā kā šī valsts ir iecienīts galamērķis, jārēķinās, ka visas tūristu iemīļotās vietas būs pilnas ļaužu – kādas ir alternatīvas?
Kā uzskata tūrisma ceļvedis "Unilad Adventure", Mila (Milos) ir tā vieta, kur doties, ja ir vēlēšanās izbaudīt Grieķijas varenību samērā netraucētā gaisotnē – vismaz salīdzinoši ar citām iecienītām vietām šajā apvidū.

Mila ir romantisks galamērķis ar brīnišķīgām pludmalēm. "Tsigrado", "Firiplaka" un "Paleochori" ir vienas no skaistākajām.

Ņemot vērā salas vulkānisko pagātni, tā ir neatkārtojamām ainavām bagāta, tomēr atpūtniekus piesaista arī mazie zvejnieku ciematiņi, kur baudīt autentisku gaisotni.

Ja sanācis paviesoties uz šīs salas, jādodas arī uz tās centrālo pilsētiņu – Plaku, kurai ir sena vēsture, un daudz iespaidīgu vietu, ko apskatīt. Katrs pilsētas kaktiņš, iela un dažādās takas glabā īpašus stāstus, minēts "Culture Trip".

Nevar nepieminēt arī "Sarakiniko", kas ir viens no populārākajiem galamērķiem uz salas. Teju sniega baltās klintis, ko apskalo zilie ūdeņi, ir fantastiskas un visai unikālas. Tur var ne tikai aplūkot dabas varenību, bet arī pasauļoties un doties peldēties.

Foto: Shutterstock
Protams, uz šīs salas ir vēl daudz skaistu vietu, ko aplūkot un izbaudīt. Vai tu spēj sevi iedomāties šajā mierpilnajā vietā?
  • Citas Grieķijas brīnišķās pludmales un salas meklē te.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!