Foto: Kadrs no video
Ja ir vēlēšanās sajust piedzīvojumu garšu un tajā pašā laikā baudīt ainaviskus skatus, pavisam noteikti pie sirds ies arī nupat atklātais tilts starp divām kalnu virsotnēm Kanādā.

Dodoties pastaigā pa "Cloudraker Skybridge", pavisam noteikti varēs iegūt daudziem tik ļoti nepieciešamo adrenalīna devu. Tilts atrodas divu kilometru augstumā un tiek uzskatīts, ka tas ir viens no augstākajiem tiltiem visā Ziemeļamerikā, minēts "Daily Mail".

"Cloudraker Skybridge" piedāvā aptuveni 130 metru garu pastaigu starp divām kalnu virsotnēm, paverot brīnumaini skaistu, bet tajā pašā laikā arī nedaudz baisu skatu, kas paveras zem kājām. Tieši šo iemeslu dēļ metāla konstrukciju tiltu jau paspējuši iemīļot tūristi un asu izjūtu cienītāji.

Atrodoties kalna virsotnē, būs iespējams doties arī uz visaptverošo 360 grādu skatu platformu, no kuras varēs paraudzīties uz vietējo ciemu un neizmērojami tālajiem kalniem.

Tilts un skatu platforma atrodas slēpošanas kompleksa teritorijā, kas piedāvā vēl daudz un dažādas aktīvās izklaides iespējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!