Foto: Publicitātes foto
26. maijā pulksten 14 Ogrē ar Līkā tilta regati tiks atklāta jaunā tūrisma sezona. Pasākums, kas Ogrē norisinās jau astoto gadu, kļuvis par tradīciju un ik gadu pulcē aizvien vairāk ogrēniešu un pilsētas viesu. Kā ierasts, arī šogad pasākums norisināsies pie arkveida gājēju tilta, informē Nika Frīdberga-Pumpuriņa, Ogres novada Tūrisma informācijas centra pārstāve.

Lai cīnītos par galveno balvu – "Tallink" kruīza ceļojumu četrām personām maršrutā Rīgas-Stokholma-Rīga, sacensību dalībniekiem jānokomplektē komanda trīs cilvēku sastāvā. Nepieciešami divi azartiski airētāji, kas vienotā ritmā stūrēs laivu konkrētajā maršrutā, un viens karoga turētājs, kurš cēli reprezentēs pārstāvēto domubiedru grupu un uzturēs možu komandas garu, skaidro Frīdberga-Pumpuriņa.

Foto: Publicitātes foto

Pasākuma norises laikā regates dalībniekus un skatītājus priecēs arī dažādi Ogres tūrisma uzņēmēji – piedzīvojumu parks "Aļaska" piedāvās troses nobraucienu pāri Ogres upei, savukārt ūdens prieku cienītāji varēs izmēģināt "WindBorn.lv" SUP dēļus. Arī gardos "Ocafe" dzērienus un "M. Pūres beķereja" našķus varēs baudīt turpat Ogres upes krastā. Mazākajiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties "Ķeipenes piparkūku" apgleznošanas meistarklasēs, kā arī iegādāties jau gatavus gardos mākslasdarbus.

Ar sacensībām nepieciešamo inventāru nodrošinās pasākuma organizatori – Ogres novada Tūrisma informācijas centrs un dalība ir bez maksas. Aicinām dalībniekus padomāt par tērpiem un komandas vizuālo noformējumu, jo gan atraktīvāk ģērbtie regates dalībnieki, gan pamanāmākie līdzjutēji tiks pie pārsteiguma balvām, ko sarūpējuši pasākuma atbalstītājiem, informē regates organizatori.

Foto: Publicitātes foto

Dalībnieki aicināti pieteikties līdz 25. maija pulksten 17. Līkā tilta regates nolikumu un pieteikuma formu var aizpildīt elektroniski šeit vai saņemt klātienē Ogres novada Tūrisma informācijas centrā Ogrē, Brīvības ielā 36.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!