Lieldienās, 1. aprīlī, Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē norisināsies pasākums "Krāsainās Lieldienas!". Pasākumā kopā ar pasaku tēliem varēs radoši darboties, iet rotaļās un baudīt Lieldienu tradīcijas.

Rūķus sētā no pulksten 11 līdz 16 darbosies Rūķu saimes pārstāvji – aicinās radoši darboties ar koksnes materiāliem un radīt pavasara vēstnesi – taureni, doties rotaļās un iepazīt Rūķus sētas pūkainos iemītniekus. Garauši dabas parkā Tērvetē viesojas sadarbībā ar Codes pagasta "Trušu pilsētiņu". Bet pulksten 12 gan lieli, gan mazi dabas draugi aicināti uz koncertuzvedumu "Lieldienu zaķa skola".

Rūķu pilsētā "Čiekurē" no pulksten 11 līdz 16 saimniekos nerātnais Zaķis un citi pasaku tēli. Kopā ar meža iemītniekiem varēs piedalīties Lieldienu olu spēlē "Vinnē mani!". Savukārt pulksten 14 "Čiekurē" notiks sadziedāšanās ar folkloras kopu "Leimaņi".

Aktīvos un bezbailīgos gaidīs Laimīgās zemes Gaisa taku instruktori, piedāvājot doties pretī pavasarim virvju un trošu ceļā 4 līdz 10 metru augstumā starp Tērvetes dižajām priedēm. Par "Laimīgās zemes Gaisa taku" apmeklējumu jānorēķinās atsevišķi. Vairāk informācijas pa mob. t. - 29944079.

Ieeja pasākumā ar parka biļetēm, kā arī parka administrācija brīdina, informē, ka pasākums tiks fotografēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!