Foto: Publicitātes foto

1.jūnijā Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" uzsāks lidojumus no Rīgas uz Palmu de Maljorku Spānijā. Jaunais "airBaltic" maršruts nodrošinās ērtu ceļošanu starp divām pilsētām, kā arī tālāk uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā, Krievijā un NVS valstīs.

"Mūsu prioritāte ir mūsu klienti, gan plānojot jaunus maršrutus vasaras sezonai, gan pielāgojot jau esošos pieprasījuma apmierināšanai. "airBaltic" klienti novērtē iespēju pavadīt brīvdienas siltajā Vidusjūras klimatā, ko apliecināja lielā interese par mūsu piedāvājumu pagājušajā gadā.

Vasaras sezonā pārtrauksim lidojumus no Rīgas uz Hevīzu - Balatonu nelielā pieprasījuma dēļ, kas savukārt ļaus mums uzsākt lidojumus maršrutā Rīga - Palma de Maljorka, tādējādi nodrošinot ērtu ceļošanu starp abām pilsētām, kā arī tālāk uz tādiem galamērķiem kā Sanktpēterburga, Helsinki, Stokholma, Oslo, Viļņa un Tallina," tā pavēstījis Martins Gauss, "airBaltic" izpilddirektors.

"airBaltic" veiks lidojumus no Rīgas uz Palmu de Maljorku reizi nedēļā - svētdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737 lidmašīnu un lidojuma ilgums būs aptuveni trīs stundas un četrdesmit minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no 99 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airBaltic.com

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas "airBaltic" piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!