Foto: F64

Latvijas nacionālās aviokompānija "airBaltic" nākamā gada 18.aprīlī sāks lidojumus jaunā maršrutā starp Viļņu un Tallinu, pavēstīja uzņēmuma korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Viņš norādīja, ka "airBaltic" no Viļņas uz Tallinu un no Tallinas uz Viļņu lidojumus veiks 10 reizes nedēļā, no pirmdienas līdz piektdienai divas reizes dienā ar "Bombardier Q400 NextGen" lidmašīnām. Lidojums ilgs stundu un 20 minūtes.

Tāpat aviokompānija uzlabos pakalpojumus jau esošajos maršrutos no Tallinas un Viļņas, tādējādi piedāvājot papildu ceļošanas iespējas no un starp Tallinu un Viļņu, kā arī uz citiem galamērķiem Baltijas reģionā.

"airBaltic" maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) atzīmēja, ka aviokompānijas mājas tirgus ir Latvija, Lietuva un Igaunija. "Attīstība Baltijas reģionā, piedāvājot lielāku tiešo lidojumu skaitu, ir daļa no mūsu biznesa plāna "Horizon 2021". "airBaltic" "Horizon 2021" biznesa plāns paredz nākamajos piecos gados pārvaldīt 11 tiešos maršrutus no Viļņas un Tallinas. Tomēr priekšnosacījums turpmākiem uzlabojumiem ir pieprasījums gan no izceļojošajiem, gan ieceļojošajiem pasažieriem," pauda Reiss.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz aptuveni 60 galamērķiem. Lidsabiedrības lielākā īpašniece ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!