Foto: Shutterstock

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic uzsākusi jaunus vasaras sezonas lidojumus no Rīgas uz Palmu de Maljorku Spānijā, sadarbībā ar starptautisko tūrisma operatoru Tez Tour. Tā portālu "Delfi" informē aviokompānijas pārstāvji.

Restrukturizācijas pasākumu ietvaros un nelielā pieprasījuma dēļ, vasaras sezonā airBaltic pārtraukusi lidojumus vairākos maršrutos, kas savukārt ļauj uzsākt lidojumus maršrutā Rīga - Palma de Maljorka.

Tādējādi airBaltic klientiem tiek nodrošināta ērta ceļošana starp abām pilsētām, kā arī tālāk uz tādiem galamērķiem kā Sanktpēterburga, Helsinki, Stokholma, Oslo, Viļņa un Tallina.

Klientiem būs pieejams viens lidojums nedēļā - cena pamata klasē - 99 eiro*, biznesa - 429 eiro.


airBaltic veic lidojumus no Rīgas uz Palmu de Maljorku reizi nedēļā - svētdienās. Aviokompānija lidojumus veic ar Boeing 737 lidmašīnu un lidojuma ilgums ir aptuveni trīs stundas un četrdesmit minūtes. Vienvirziena biļešu cena ir sākot no EUR 99, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airBaltic.com.

Palma de Maljorka ir airBaltic jaunais vasaras sezonas galamērķis, kas atrodas Spānijas salas dienvidu piekrastē, nodrošinot skatu uz Vidusjūru.

Palma de Maljorka piedāvā plašu vēstures, kultūras un naktsdzīves daudzveidību. Noslēpumaina, taču mūsdienīga un dzīvības pārpilna, Palma de Maljorka sniedz tiešu piekļuvi netālu esošajiem pludmales kūrortiem, kas atrodas vien dažu minūšu attālumā no lidostas un pilsētas centra.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem.

*Zemākā pieejamā cena, ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem - www.airbaltic.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!